Att dricka kaffe är nödvändigt!

Hej!

Jag tänkte idag ta och tala om kaffe och våra vackra DaTe muggar.

Sätt på denna medan ni läser : http://www.youtube.com/watch?v=RlVTb3g-COY

Och så till saken,

Kaffe – drycken som får oss orka, kämpa, koda, klara av Ingenjörsmatematiken samt skriva forward inlägg, jo listan är lång.

Jag skulle vilja påstå att kaffe dricks av så gott som varje DaTeit(?). Vissa dricker det dagligen, somliga häller i sig en hel kanna om mornarna medan andra bara smakar på det i slutet av sitzar, då spetsat med punch. En del dricker det med mjölk andra med koffeinpiller. Hur kaffe skall smaka eller kokas är en fråga som kan diskuteras i timmar. Det som för oss alla kaffedrickare samman är dock att efter vår första kopp var vi fångade av koffeinets uppigande effekt, själv var jag runt 10 år. Likt Ironman, vars liv hänger på Arch-reactorn i sitt bröst, så är kaffekoppen det som håller oss DaTeiter stående eller sittande. Det var därför vi kom på iden att gör en DaTe-mugg. För alla er som inte kom upp ur sängen idag och för er alla andra för den delen så finns nu den ultimata kaffe-tillbringar-systemet att tillhandhålla i knasliet. En vit mugg med våran LOGO på!!!!!!!11!1!!!!1!!1+1=2!!!!

Herr Kanin var ivrig att testa den nya muggen. Han påstår att kaffet inte bara är godare utan också utav högre kvalitet ur en DaTe-mugg :


 

”And here we see a DaTe-cup , in it’s natural habitat”
– Sir David Attenborough


Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera