Det nya året och eran framtid

Välkomna till det nya året, vilket jag redan sagt en par gånger, så jag kan väl säga det igen. För en del av er är det erat första år vid ett universitet och ni ser förhoppningsvis fram emot ert eget äventyr American Pie-style med pajer, flickor, öl och flöjter.

Men var på er vakt :

Tyvärr kommer ni finna att paj är förvånansvärt svårt att hitta i Åbo (what? hur kan det inte finnas paj!?), flöjten var större än du trodde och flickorna MK:iter. Men du har åtminstone ölen och någonting som American Pie saknade: DaTe.

DaTe är här för dig. Vi värmer dig om nätterna (mentalt iallafall), bjuder dig på kaffe (endast tisdagar och torsdagar dock), fixar musiken och lurar lockar små flickor (även pojkar, if thats your thing) till Sode på kalas, för på Sode finns allt man behöver, men ändå blir klöver över.

Om ni någon gång i vinterns mörka timmar finner arbetet för svårt, ta det lugnt, Jabbors™ finns här(fråga någon som vet) för att hjälper er. Om ni känner er osäkra och saknar övning, kanske även Albin kan hjälpa. I värsta fall har vi flera av de äldre, ack så glada medlemmarna på irc-kanalen #date@albin.abo.fi

Snart kanske du rent av själv vill visa vägen för nästa års gulnäbbar, gå med i DaTes styrelse, och leda skaran mot en ljusare (om än dimmig) framtid. Eller kanske du bara vill ha lite free stuff, det finns mycket av det slaget för styrelsemedlemmar.

Ge nu det nya året ett tag att mogna, sen kanske ett år eller två till och snart känner ni er som den gamle, vise College Senior:

I övrigt lyckades jag i skrivande stund hitta en gammal gif, på en gammal, gammal sida.

Välkomna till det nya året, hoppas ni har kul, lär känna många människor och får möjlighet att knyta nya kontakter!

//Stefan – Allsmäktig ordförande

 

EDIT: Ändrade länk till mindre suspekt =)

Det här inlägget postades i Stysse12. Bokmärk permalänken.

Kommentera