Fråga Albin Q.

1.Blir det mörkt när man åker med ljusets hastighet?

Nej,absolut inte! Det är ju så att när man åker med ljusets hastighet, når man sist och slutligen ljuset. Och då blir det ju så ljust som det bara kan vara. Det lönar sig att prova.

2.Jag har hört att en dålig föreläsare föds var 46:e minut. Finns det selektiva preventivmedel, så att man kan få bort risken för dessa, eller måste man alltid kolla vad klockan är före man börjar?

Joo, det finns faktiskt sådana kondomer som är gjorda just för det här. Dom funkar på det sättet att alltid då kondomen märker att den här sädescellen blir en dålig föreläsare elimineras cellen. Man kan jämföra den här kondomen med en sån där köttätande växt, för elimineringen sker så att kondomen helt enkelt äter upp cellen.

3.Hur fungerar antenner?

Hmm, hur då fungerar? Borde dom fungera? Vanligen sätter man ju bara anslutningssladden från väggen till videon eller tv:n. Vad är ditt problem? Varför tror du att nån bryr sig?

4.Finns det något sätt att statistiskt bestämma vad den ljusgröna högen i mitt kylskåp består av?

Har du gått på statistikkurser? Nähä,inte jag heller. Så jag vet inte egentligen vad statistiskt bestämma, betyder. Men här är några förslag:

1. Ring till mamma.
2. Smaka på den.
3. Låt den vara en månad till och smaka på nytt, då kan du dra slutsatser.

5.Mamma har sagt att jag inte får dricka så många öl. Vad ska jag göra?




Vad är du för nyssy, mamma sade… skaffa ett liv!! Och dessutom, int ska man dricka öl heller, det är ju för humanister. Äkta teknologer dricker kossu.
Byt mamma förresten.