Albins Angels

Nagellack på skärmen.
Läppstift på joysticken.
Vad är det som håller på att hända här???!!!
Alla har så småningom märkt hur det har börjat dofta parfym i DataCitys korridorer och att det finns en massa skor i DaTes kansli.

Joo, det är Albins Angels som har börjat sin verksamhet.

Aj, hur då vem är det och hur har de kommit till? Om man börjar helt från början, måste man lite repetera vad som hände på gulnäbbsakademin under hösten 2000. Undertecknad, samt två andra dataflickor satt bakom DaTes bord då dit kom ett par DaTes gulnäbbsgossar och börja klaga att dom inte vill bli medlemmar i den här nördföreningen som bara har jappar som medlemmar --och det var då vi blev arga!!

Vi konstatera åt japparna, att vi inte sku vilja ha dem som medlemmar heller, för vår förening heter Databeibs och vi tar med bara flickor och möjligen snygga datapojkar om de uppfyller vissa krav. Kraven formade sig sen under kvällens lopp (efter några cider) till 4K:

  • Karvoja (hår på bröst)
  • Koolla on väliä (nå ni vet nog …)
  • Komea (inga humanister tack!)
  • Kotiorja (näbbtimmar ska ju jobbas hos oss …)

Men det var inte egentligen ännu då vi började vår verksamhet. Alla glömde databeibs för en stund, tills undertecknad bestämde att det var dags att börja göra nånting! Då tog jag och maila alla flickor på datalinjen, och vi samlades på Borgen. Resten har ni säkert redan märkt...





Albins Angels are on the run...they are everywhere...they are all around...and they are looking goood...