De e okej

Jag, Mäx, Emma oh Björn for i söndags till Barcelona för att turista lite. Det va skönt med +10°C och strålande solsken. Eftersom spanjorerna har en fantastisk matkultur började vi med att besöka en trevlig liten restaurang för att få en uppfattning om vad lokalbefolkningen äter i Barcelona.

Annat kul vi gjorde var t.ex.

Drack moijtos och öl.

Drack mojitos och öl.

Tog turistiga teinibilder.

Nån dag hittade Mäx och Böö öl för 25 cent burken på Spaniens motsvarighet till Stockmann. När vi senare samma kväll gick fridfullt på någon öde gata påväg till en nattklubb som var allt för långt borta, råkar Mäx sparka sin 25 cents öl på en polis. Från ingenstans dyker ca 10 poliser upp. Efter ca 30 minuter kommer poliserna fram till att Mäx och Böö ska få böter för störande av allmänheten. Men det va okej för Mäx.

Mäx lyckades även tappa bort sin plånbok en kväll,  det va okej för honom. Citerar Mäx: dom får nog ta mina pengar!

Hittade massa godsaker i saluhallen, vissa mer aptitliga än andra..

 

 

 

 

 

 

 

Mäx fick en fin bild av sig själv av nån random kille.

Adios!

Det här inlägget postades i Okategoriserade, Stysse12. Bokmärk permalänken.

Kommentera